Search

Σταθερά καλός ο Σανδραμάνης κακή όμως η Εθνική και ήττα απο την Ισπανία!

Απογοητευμένη και… απογοητευτική η Εθνική Εφήβων, έχασε με 85-70 από την Ισπανία και πλέον θα παίξει για τις θέσεις 13-16 στο Ευρωπαϊκό U18.

Η ελληνική ομάδα, που είδε τους Ίβηρες να μαζεύουν 20 επιθετικά ριμπάουντ (!), θα παίξει πλέον το Σάββατο για τις θέσεις 13-16 αντιμετωπίζοντας τον ηττημένο του Κροατία-Ουκρανία. Σημειώνεται πως κίνδυνος υποβιβασμού δεν υπάρχει, καθότι το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 στο Βόλο.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Ίβηρες ήταν καλύτεροι και μοιραία μπήκαν στην θέση του οδηγού (25-17). Η Εθνική μας κατάφερε να φέρει στα ίσα το επί μέρους σκορ της δεύτερης περιόδου, όμως η διαφορά των 8 πόντων από την αρχή, έμελλε να μείνει σχεδόν η ίδια μέχρι και το τέλος 30 αγωνιστικών λεπτών (57-48). Η διαφορά ξέφυγε στην τελευταία περίοδο και έφτασε ακόμα και το +23 για τους Ισπανούς. Πολύ γρήγορα τα λεπτά της τέταρτης περιόδου έγιναν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Ελλάδα να γνωρίζει την συντριβή.

Για την ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου ξεχώρισαν ο Εβρίτης Χρυστόστομος Σανδραμάνης με 11 πόντους και ακόμη μια σταθερά καλή εμφάνιση. Ενώ 4 πόντους πέτυχε ο ξανθιώτης Βαλάντης Κουρτίδης σε 12′ λεπτά συμμετοχής

Share it