Search

Με νίκη επί των Νέων της Ξάνθης ξεκίνησε τα φιλικά του ο Άρης Αβάτου!(+photos)

Άκρως θετικό ήταν το πρώτο τεστ του Άρη Αβάτου που με τέρμα του Τζεμαλή Μπαργκάν απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο κέρδισε με 1-0 την ομάδα Νέων του ΑΟΞ σε φιλικό ματς που έγινε στα Πηγάδια.

Στο πρώτο φιλικό τεστ των δύο ομάδων οι προπονητές τόσο του Άρη Αβάτου όσο και της ομάδας Νέων του ΑΟΞ έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και ποδοσφαιριστές που προπονούνται και δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες για αμφότερους τους συλλόγους.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αβάτου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τέρμα του Τζεμαλή Μπαργκάν, ενώ στην συνέχεια τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο παρά τις πολλές αλλαγές είχαμε καλό ρυθμό με αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν χωρίς όμως ωστόσο να σημειωθεί άλλο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγκο και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη. Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΞ, ανάμεσα τους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σάββας Αϊβάζης,

Για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Γκάρα, Ποδάρα, Τενεκέ, Γιανναράκη, Λεωντσάκο, Γράβα, Αγγελόπουλο, Κακουλίδη, Τσιλιγγίρη και 2 υπό δοκιμή ποδοσαφιριστές

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ακριτίδης, Γκασιμπαγιαζίδης, Γκατζόγιας, Ισμέτ Ογλού, Τριανταφύλλου, Παχούμης και 3 υπό δοκιμή ποδοσφαιρσιτές

Αγγελόπουλος, Ακριτίδης, Γιανναράκης, Γκάρας, Γκασιμπαγιαζίδης, Γκατζόγιας, Γράβας, Δουλγέρης, Ισμέτ Ογλού, Κακουλίδης, Κιούπης, Λεωντσάκος, Ποδάρας, Σπυριδωνίδης, Τασίδης, Τενεκές, Τριανταφύλλου, Τσαπάρης, Τσιλιγγίρης, Παχούμης.

Για τον Άρη Αβάτου στο πρώτο μέρος ο Γιώργος Μαραντάζ ξεκίνησε με τους: Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Κούτρας, Μαλδένης Βαγγ., Καλαϊτζίδης, Δόντσος, Εφεντόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μπαργκάν, Λαζαρίδης, Σιχλιμοίρης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Κατσαρέας, Κόγιο, Αλήογλου, Μελισσόπουλος Μ., Μπουνταγκίδης, Ταχτσίδης, Βασιλειάδης Γ., Καλογιάννης, Ζωσιμίδης, Γκέκας, Κοτόπουλος και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.

Share it