Search

Προς Άρτα και την ΑΕ Καραϊσκάκη οδεύει ο Γιώργος Λίτσκας!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θρακιώτη επιθετικού Γιώργου Λίτσκα βρίσκεται η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Καραϊσκάκη,  καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του artagoal.gr οι δύο πλευρές (παίκτης και διοίκηση) ήρθαν σε συμφωνία.

Ο Καραϊσκάκης έψαχνε εδώ και καιρό επιθετικό, με τον υψηλόσωμο Εβρίτη φορ να έρχεται για να καλύψει το κένο.

Ο 23χρονος φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Δόξας Τυχερού και μετεπήδησε αργότερα στην ακαδημία Ολυμπιακού στο Τυχερό. Σε ηλικία μόλις 17χρονών αγωνίστηκε με τα χρώματα του Έβρου Σουφλίου για το πρωτάθλημα της τότε Δ’ Εθνικής και κατόρθωσε με την ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’.

Με την φήμη του να μεγαλώνει ακολούθησε την K20 του Πανθρακικού και κατάφερε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League σε ηλικίας μόλις 19χρονών.

Ακολούθησε η επιστροφή στον Έβρο και το Σουφλί για να πάρει 6 μήνες αργότερα το δρόμο προς Καβάλα όπου αγωνίστηκε 1,5 χρόνο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εκεί, με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων της Δόξα Δράμας, οι οποίοι τον έκαναν δικό τους.

Με την ομάδα της Δράμας ο Θρακιώτης επιθετικός δεν κατόρθωσε να πιάσει υψηλά στάνταρ και αποχώρησε με μόλις 2 γκολ σε 13 αγώνες.

Share it