Search

Παραμένει Θεσσαλονίκη αλλά σε νέα ομάδα ο Γιάννης Ζαγναφέρης!

Μετά απο 5 χρόνια παρουσίας στον Μακεδονικό ο ξανθιώτης αρχηγός των “πράσινων” Γιάννης Ζαγναφέρης αποχώρησε απο τον σύλλογο, με τη νέα του επιλογή ωστόσο να είναι εκ νέου απο την ευρύτερη περιοχή.

Ποιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Ζαγναφέρης μετά τον Οδυσσέα Κορδελιού και τον Μακεδονικό τη νέα σαιζόν θα φορά την φανέλα της ΑΠΕ Λαγκαδά, με τον ξανθιώτη αμυντικό μάλιστα να μετέχει στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας.

Στην ΑΠΕΛ όπως αναφέρει το arenafm τη νέα σαιζόν προπονητής θα είναι ο Κώστας Βελιτζέλος, Γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Απόστολος Τσακάλης, γυμναστής ο Στέφανος Κρεμέζης (παλιά στον Μακεδονικό με Βελιτζέλο) και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γρηγοριάδης (δούλεψε σε Επανομή, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου, Μακεδονικό κ.α.).

Στο ρόστερ των «κυανόλευκων», που δεν διατηρεί κανέναν από πέρυσι στο ρόστερ (!), σίγουροι δείχνουν 20 παίκτες, οι 17 που ήταν ήδη γνωστοί (Ταταρίδης, Βόσδου, Πολυζωιδης, Τσότρας, Χατζηλιάδης, Ιορδανίδης, Ταχματζίδης, Χατζηιγνατιάδης, Αλμύρας, Αναστασιάδης, Ανδρεάδης και οι νεαροί Βλαχόπουλος, Σαμαλέκης, Ανατολίτης, Σατζόλι, Τζοβανάκης, Τσαχουρίδης), συν τρία νέα αποκτήματα, οι Γιάννης Ζαγναφέρης, Σωτήρης Καραγκούνης και Παναγιώτης Αντωνίου.

Πολύ κοντά δείχνει και ο έμπειρος μέσος, Γρηγόρης Κυζιρίδης, με θητεία σε ΟΦΗ, Νίκη Βόλου (αμφότερες Σούπερ Λίγκα), Γιαννιτσά, Επανομή, Ολυμπιακό Βόλου, Αετό Σκύδρας, Καβάλα, Αιγινιακό, Ελευσίνα και μέχρι πρότινος Νάουσα, ενώ επαφές γίνονται με Εσθονό επιθετικό (δεδομένα θα αποκτηθούν στράικερ, τερματοφύλακας και ίσως στόπερ).

 

Share it