Search

Εκπληκτικός ΠΑΟΚ, κέρδισε άνετα την Βασιλεία και περιμένει φορμαρισμένος την Σπάρτακ Μόσχας

Πρόκριση όνειρο για τον ασταμάτητο ΠΑΟΚ, που υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα την Βασιλεία, εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του Europa League και περιμένει τα δύο παιχνίδια με την Σπάρτακ Μόσχας για να προκριθεί στο Champions League!

Με το σκορ του πρώτου παιχνιδιού να είναι στο 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, η Βασιλεία υποδέχθηκε τον δικέφαλο με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο όμως, καθώς στο 6ο λεπτό, στην πρώτη στημένη φάση των ασπρόμαυρων, ο Βαρέλα με όμορφο πλασε από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0 και έστειλε τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το τέλους του ημιχρόνου με φάσεις και τον δύο ομάδων με την ελβετική ομάδα να πιέζει για την ισοφάριση δίχως αποτέλεσμα και τον δικέφαλο να κρατά την μπάλα και να ροκανίζει όσο μπορεί τον χρόνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πάρει τον χώρο του κέντρου.

Στο 51′ με το βολέ του Πασχαλάκη τροφοδοτήθηκε ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος με ψιλοκρεμαστό σουτ, έγραψε το 2-0 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό πίεσης και τρόπο παιχνιδιού και κατόρθωσε να πετύχει και 3ο γκολ στο 60′ με ένα όμορφο σουτ του Ελ Καντουρί.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον δικέφαλο να πανηγυρίζει την πρόκριση, με τους οπαδούς που κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Ελβετία να μην σταματάνε να τραγουδούν!

Την επόμενη εβδομάδα(7/8) στο πρώτο από τα δύο βήματα για τους πολυπόθητους ομίλους του Champions League, η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Σπάρτακ Μόσχας όπου αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.

Βασιλεία(Frei): Omlin(T), Balanta, Suchy, Cumart, Widmer, Zuffi, Serey Die, Stocker(Campo S), Kalulu(Oberlin),Bua, Ajeti al(van Wolfswinkel R.)

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Πασχαλάκης(Τ), Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας(Σάκχοφ), Λημνιός, Ελ Καντουρί(Ζαμπά), Πέλκας(Ουαρντά), Πρίγιοβιτς.

Share it