Search

Το “ευχαριστώ” των συλλόγων της Κομοτηνής σε όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους!

Η ΑΕ Κομοτηνής, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο ΑΠΣ Πανθρακικός και ΑΣ Δίας-Budo Academy με ανακοινώσεις τους, ευχαρίστησαν τον κόσμο που συνέβαλε στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους!

Όλη η Θράκη και εν προκειμένω η Κομοτηνή έδειξαν ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι πάνω από όλα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, προσφέροντας ο καθένας κάτι από το υστέρημά του, αποδεικνύοντας κυριολεκτικά την έννοια της λέξης “φιλότιμο” που μόνο στην Ελληνική γλώσσα υπάρχει!

Θυμίζουμε πως οι τρεις πρώτοι σύλλογοι με κοινή τους σύμπραξη απηύθυναν κάλεσμα για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, ενώ ακολούθησε και το κάλεσμα του συλλόγου πολεμικών τεχνών!

Οι ανακοινώσεις της ΑΕ Κομοτηνής:

“Η δύναμη της συνεισφοράς , της αλληλεγγύης και της στήριξης στον συνάνθρωπο είναι η πιο δυνατή.. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη… ”

“Η ανταπόκριση των Κομοτηναίων είναι συγκινητική ! Για άλλη μια φορά η Κομοτηνη αποδεικνύει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη της !”

“Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται ήταν συγκλονιστική. Όλα αυτά τα είδη θα χωριστούν, θα πακεταριστούν και θα σταλούν στους ανθρώπους και τα ζώα που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Πανελλαδικά και σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση από όλους σε είδη και αιμα , που ανάγκασε τους υπεύθυνους να ζητήσουν την προσωρινή παύση αποστολής, προκειμένου να καταγραφούν εκ νέου οι ανάγκες.

Μέσα σε αυτήν την ανείπωτη τραγωδία , ας γίνει αυτό το κύμα αγάπης και αλληλεγγύης οδηγός για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον σεβόμενοι πάντα τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα και πρόωρα από κοντά μας.

Με σεβασμό και οδύνη για τις ψυχές που χάθηκαν…

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνης…”

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός:

“Η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας ήταν ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ..
Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση που επιδείξατε με τις προσφορές σας, τόσο στα σημεία της σύμπραξης Πανθρακικου-ΑΕ Κομοτηνης-ΠΑΟΚ Κοσμιου, όσο και μέσω των άλλων φορέων, δημοσίων ή ιδιωτικών, ή ακόμα και ατομικά, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ !
Η ανταπόκριση από όλους σε είδη και αιμα , ανάγκασε τους υπεύθυνους να ζητήσουν την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , προκειμένου να καταγραφούν εκ νέου οι ανάγκες.
**Ευχαριστούμε τις διοικήσεις της ΑΕ Κομοτηνης και του ΠΑΟΚ Κοσμιου για τη συνεργασία και προτεινουμε αυτή η σύμπραξη να συνεχίσει να υπάρχει και σε άλλους τομείς, αφού όπως απέδειξε και η Κομοτηνη,ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε γρηγορότερα, μακρύτερα. Ενωμένοι μπορούμε καλύτερα…

Ας γίνει αυτό το κύμα αγάπης και αλληλεγγύης οδηγός για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός”

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Η ανταπόκριση της Κομοτηνής στο δράμα των συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική είναι τουλάχιστον συγκινητική. Η αλληλλεγγύη και η ανθρωπιά που επιδείξατε όλοι εσείς μας κάνουν να ελπίζουμε πως σε αυτή τη χώρα υπάρχει ακόμη ελπίδα. ”

Η ανακοίνωση του ΑΣ Δίας-Budo Academy:

“Ο Α.Σ.ΔΙΑΣ-BUDO ACADEMY Κομοτηνής ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ από καρδιάς όλους τους δημότες, μέλη του συλλόγου μας, ανώνυμους πολίτες & φίλους που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στην πρόσκληση για βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Αττικής.”

Share it