Search

Άλλος ένας παίκτης γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Πανθρακικού ξαναφορά την φανέλα με τον πυρσό!

Σε άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Οι πράσινοι ενέταξαν στο ρόστερ τους τον νεαρό Παναγιώτη Παπαγεωργίου! Ο 17χρονος Κομοτηναίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανθρακικό, με του οποίου τις ακαδημίες αγωνίστηκε από τα 4 μέχρι τα 15 του χρόνια! Το καλοκαίρι του 2016 φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου στον οποίο και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής! Φέτος επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και αναδείχθηκε, σαν ένα ακόμη κομμάτι του παζλ των πολλών αυθεντικών “Πανθρακικών” που έχει φέτος ο σύλλογος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού:

“Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Παπαγεωργιου.
** Ο Παναγιώτης Παπαγεωργιου είναι 17 ετών, αγωνίζεται ως μεσος και είναι ακόμα ένα παιδί που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά και όχι μόνο βήματα με τη φανελα του Πανθρακικου. Από τα 4 μέχρι και τα 15 του έτη μάθαινε τα μυστικά της μπάλας με τον πυρσο στο στήθος. Μετά από το πέρασμα του από ΠΑΟΚ Κοσμιου και ΠΑΟΚ Κομοτηνης επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε !

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Share it