Search

Αλλάζει έδρα ο Άρης Αβάτου που γίνεται συγκάτοικος του Ορφέα Ξάνθης στο ιστορικό ΑΟΞ!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική και ιστορική συμφωνία ήρθαν οι διοικούντες του Άρη Αβάτου και του Ορφέα Ξάνθης, που φέρνει τη νέα χρονιά την ομάδα του Αβάτου να συγκατοικεί με τον Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ!

Μάλιστα όπως πληροφορείται το SA μετά απο συνάντηση των ιδιοκτητών του Άρη Αβάτου , Ηλία και Γιάννη Κοτόπουλο του Αβάτου να συναντούν τον ισχυρό άνδρα του Ορφέα Μπάμπη Χατζημεστή σε πολύ θετικό κλίμα οι δύο πλευρές βρήκαν κοινή συνισταμένη και προχώρησαν σε μια συμφωνία ιδιαίτερα θετική για τους δύο συλλόγους και κατ’ επέκταση το ίδιο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο.

Πάμε να δούμε το βασικό κομμάτι της συμφωνίας που αφορά την κοινή έδρα, με τον Άρη Αβάτου να αφήνει την Φελώνη εντελώς, μια και θα χρησιμοποιεί σαν γήπεδο προπονήσεων αυτό των Κιμμερίων ενώ ως έδρα στα παιχνίδια τόσο της Γ’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας το γήπεδο του ΑΟΞ.

Βέβαια το βασικό κομμάτι θα το έχει η ομάδα του Ορφέα, όμως και  η ομάδα του Αβάτου πέρα απο τα εντός έδρας παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να προπονείτε στο ιστορικό γήπεδο κάθε Παρασκευή πριν τα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως στα εντός του Αβάτου η ομάδα του Άρη θα χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια του Ορφέα, ενώ για κοινή χρήση θα είναι και τα υπόλοιπα γραφεία, όπως και αυτό των συνεντεύξεων τύπου. Ενώ θα πρέπει να τονιστεί οτι ακόμη και στο διαφημιστικό κομμάτι και τις ταμπέλες γύρω γύρω απο το γήπεδο επήλθε συμφωνία δείγμα των εξαιρετικής διάθεσης των δύο πλευρών για αγαστή συνεργασία όσον αφορά την συγκατοίκηση.

Κίνηση ιδιαίτερα θετική για το ίδιο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο μια και αν συνυπολογίσει κανείς και την καλή σχέση των δύο πλευρών τόσο με την έτερη εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική, Ασπίδα όσο φυσικά και με την μεγάλη ομάδα του Νομού, τον ΑΟΞ αντιλαμβάνεται κανείς πόσο κερδισμένο μπορεί να βγει το ποδόσφαιρο της Ξάνθης και στο κομμάτι των συνεργασιών και της βελτίωσης του ποδοσφαίρου του Νομού σε όλα τα επίπεδα.

Share it