Search

Εντυπωσιακή παρουσία με πρωτιά για Κανοντζιάν και ασημένιο για Δομάση με την Εθνική ομάδα Κ18!

Ολοκληρώθηκε  στη Λευκωσία η συνάντηση αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Κ18 από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες έζησαν ένα έντονο αγωνιστικό διήμερο στη διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωποι με συνομήλικούς τoυς από την Κύπρο και να πάρουν μία πρώτη γεύση από διεθνή αγώνα. Οι αθλητές και αθλήτριες των δύο εθνικών ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη όσων έφυγαν στην φονική πυρκαγιά της Αττικής, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Εντυπωσιακή παρουσία είχε ο Εβρίτης Χρήστος Κανοντζιάν που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Δισκοβολία με ρίψη στα 48μέτρα.  Με τον αθλητή του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης να δηλώνει στο SA:  “Θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτρια μου Φωτεινή Κυριακίδου και τον κ. Άγγελο Νικολαΐδη που με βοήθησαν και πίστεψαν σε εμένα και το πιο βασικό τους γονείς μου που με στηρίζουν καθημερινά”

Ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο ξανθιώτης Γιάννης Δομάσης του Διομήδη Ξάνθης που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Σφαιροβολία με βολή στα 15,61.. Για την ιστορία πρώτος αναδείχθηκε ο Κύπριος Λουκάς Κοντονικόλας με βολή στα 15,62 μέτρα και τρίτος ο Έλληνας Αθανάσιος Αννίβας με βολή στα 14,82 μέτρα.

Share it