Search

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων!

Στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων!

Η ομάδα που αποτέλεσε την περσινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης, προσπαθεί να ανασυνταχθεί εν όψει της νέας σεζόν, μετά τις πολλές αποχωρήσεις που προέκυψαν. Έτσι μετά την πρόσληψη του Μιχάλη Κακουλίδη, ως νέου τεχνικού του συλλόγου, ανακοινώθηκαν και οι πρώτες προσθήκες του ρόστερ.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Χρήστος Κακουλίδης (αριστερά), Θοδωρής Κακουλίδης (πάνω δεξιά), Νίκος Δεληγκιόζης (κάτω δεξιά) και Γιάννης Δροσίδης. Οι πρώτοι που θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του πατέρα τους, προέρχονται από την Δόξα Γρατινής και την ΑΕ Κομοτηνής αντίστοιχα. Ο Χρήστος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και εκτός νομού Ροδόπης και συγκεκριμένα στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο Θοδωρής προέρχεται από την ΑΕ Κομοτηνής στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Από την ίδια ομάδα προέρχεται και ο Νίκος Δεληγκιόζης, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και είναι ο γιος του προέδρου του Σπάρτακου, Πέτρου Δεληγκιόζη, ενώ ο Γιάννης Δροσίδης είναι το τέταρτο άτομο που μετακομίζει στους Αγίους Θεοδώρους, προερχόμενος από το Νεοχώρι Έβρου!

Αρχίζει να υπάρχει κινητικότητα λοιπόν και στον Σπάρτακο που αναμένεται να δούμε την εικόνα που θα παρουσιάσει την νέα σεζόν, μιας που πρόκειται για μια ομάδα που χτίζεται περίπου από την αρχή!

Share it