Search

Ηττήθηκε από το Πανεπιστήμειο του Μίνστερ το ΔΠΘ που θα διεκδικήσει πλέον τις θέσεις 13-16!

Την ήττα από το Γερμανικό Πανεπιστήμειο του Μίνστερ γνώρισε του ΔΠΘ με σκορ 62-71, στον προημιτελικό των θέσεων 9-16!

Οι παίκτες του Θανάση Χατζηνικολάου και του Κώστα Λαπαρίδη, αιφνιδιάστηκαν όπως και σε προηγούμενα ματς στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Γερμανούς να εκμεταλλεύονται την ευστοχία τους και να ξεφεύγουν εξ αρχής με 15-29, ενώ το Μίνστερ που έφτασε στην ανάπαυλα προηγούμενο με 30-47, προηγήθηκε μέχρι και με 19 πόντους.

Οι Έλληνες παίκτες μετά την ισορροπημένη τρίτη περίοδο, που είχε παρόμοια εικόνα με την την δεύτερη, προσπάθησαν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή, καταφέρνοντας στις αρχές του τελευταία δεκαλέπτου να μειώσουν στους εννιά. Ωστόσο οι Γερμανοί φάνηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο, μιας που κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά στα συγκεκριμένα επίπεδα και να μην κάνουν το ματς θρίλερ στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας με 62-71!

Πλέον το ΔΠΘ, με δύο ματς να απομένουν στην διοργάνωση, θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθειά του, για την κατάκτηση μια εκ των θέσεων 13-16, παίζοντας στον ημιτελικό, με το Πανεπιστήμειο της οικοδέσποινας Κοΐμπρα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, που θα διεξαχθεί αύριο 27/7 στις 11:00.

Share it