Search

Photos: Πρώτη με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες για την Κ17 της Ξάνθης!

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης(25/7) η αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό Εφηβική ομάδα της Ξάνθης.

Οι παίκτες της Κ17 του ΑΟΞ υπό της οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Κώστα Προδρομίτη, ήταν στην ομάδα Νέων την περασμένη διετία, και την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας Κυριάκου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν τις πρώτες ασκήσεις της σαιζόν.

Η φετινή Κ17 θα παρουσιαστεί και στο πρωτάθλημα με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με πολλά παιδιά απο την περσινή Κ15 του συλλόγου να προωθούνται αλλά και τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Το παρών στην πρώτη της Κ17 έδωσαν οι: Κωνσταντίνος Ασήμογλου, Δημήτρης Βαφειάδης, Αθανάσιος Γκαρνέτας, Φίλιππος Δημητριάδης, Ευάγγελος Δήμος, Αλή Ερτουρούλ, Νίκος Ευθυμιάδης, Κωνσταντίνος Ζιπίδης, Γιάννης Ιγνατιάδης, Κωνσταντίνος Ισαακίδης, Μηνάς Ισπυρλίδης, Δημήτρης Καλαϊτζής, Τσατάι Καρά Ισμαήλ, Κλέαρχος Κοντογιαννίδης, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Δημήτρης Κοτσάκης, Χασάν Κουράκ, Λάμπρος Κωσταρέλλης, Γιώργος Μανίσογλου, Βασίλης Μολώνης, Λευτέρης Τσιεγγελίδης, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Σιμάρ Χασάνογλου, Δημήτρης Τσιπούρας, Παρασκευάς Μπάτζιος, Μπερκάντ Ναζίφογλου, Δημήτρης Μπαζοΐδης.

Share it