Search

Νίκησε Αλτύν Ασίρ και βροχή στο πρώτο φιλικό της χρονιάς η Ξάνθη! Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του ΑΟΞ

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά της παιχνίδια η ομάδα της Ξάνθης, που επικράτησε με 3-2 της Αλτύν Ασίρ απο το Τουρκμενιστά σε αγώνα που έγινε κάτω απο πολύ δυνατή βροχή στην Σόφια.

Οι παίκτες της Ξάνθης που αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας έτσι την μνήμη των ανθρώπων που τόσο άδικα έχασαν τις ζωές τους στις πυρκαγιές της Αττικής, άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Οκάν Σουλεϊμάν με την Αλτύν να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε του πρώτο μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Κασάδο μετά απο κόρνερ του Πέτρου Ορφανίδη, όμως και πάλι οι Τουρκμένιοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 70′, και ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ορφανίδη είχε σουτ στο δοκάρι. Τελικά λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Κάστρο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Ο Μίλαν Ράσταβατς χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, έχοντας μάλιστα τον ίδιο σχηματισμό και στα δύο μέρη.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Σουλεϊμάν, Καμαρά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Θυμιάνης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Μελισσόπουλος, Κίκε, Ορφανίδης, Κάστρο

Share it