Search

Τα 4+4 φιλικά παιχνίδια του ΑΟΞ σε Πράβετς και Ξάνθη!

Οκτώ φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει μέχρι στιγμής το πρόγραμμα της Ξάνθης κατά την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League που εκτός απροόπτου είναι προγραμματισμένη για τις 25-26 Αυγούστου

Τα τέσσερα από αυτά θα δοθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στη Βουλγαρία (από 22/7 έως 4/8) και τα υπόλοιπα τέσσερα στο “Xanthi FC Arena”. Πρώτο φιλικό είναι αυτό με την Αλτίν Ασίρ, ομάδα της Α’ Εθνικής στο Τουρκμενιστάν, ενώ ακολουθούν τα φιλικά με της Κυπριακές Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ Λεμεσού και ενδιάμεσα τους το παιχνίδι με την βουλγάρικη Botev Vratsa που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική. Να σημειώσουμε πως τα φιλικά με τη Νέα Σαλαμίνα  και την ΑΕΛ Λεμεσού θα γίνουν στο προπονητικό του Πράβετς οπού θα βρίσκονται οι δύο ομάδες, με την Αλτίν στην Σόφια ενώ αυτό κόντρα στην Μπότεφ στην έδρα της ομάδας στην πόλη Βράτσα. Ενώ επιθυμία της ομάδας είναι να οριστικοποιήσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στις 2 Αυγούστου στη Βουλγαρία.

Απο εκεί και πέρα κατά την επιστροφή της ομάδας στην βάση της ο ΑΟΞ θα δώσει ακόμη τέσσερα ματς κόντρα σε Άρη, Ορφέα Ξάνθης, Λάρισα και Ηρακλή όλα στα Πηγάδια. Ενώ είναι πιθανό να κλειστούν ακόμη 1-2 φιλικά ανάλογα και με το πότε θα ξεκινήσει οριστικά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων:

Τετάρτη 25 Ιουλίου: ΑΟ Ξάνθη – Altyn Asyr (18:00, German)

Σάββατο 28 Ιουλίου: ΑΟ Ξάνθη – Νέα Σαλαμίνα (18:00, Pravets)

Τρίτη 31 Ιουλίου: ΑΟ Ξάνθη – Botev Vratsa (18:00, Hristo Botev)

Σάββατο 4 Αυγούστου: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΛ Λεμεσού (18:00, Pravets)

Σάββατο 11 Αυγούστου: ΑΟ Ξάνθη – Άρης Θεσσαλονίκης (Xanthi FC Arena)

Κυριακή 12 Αυγούστου: ΑΟ Ξάνθη – Ορφέας Ξάνθης (Xanthi FC Arena)

Σάββατο 18 Αυγούστου: ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα (Xanthi FC Arena)

Κυριακή 19 Αυγούστου: ΑΟ Ξάνθη– Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Xanthi FC Arena)

Share it