Search

Πανέτοιμη η νεοσύστατη ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου!

Αναμφίβολα ένα από τα θετικά αυτού του καλοκαιριού στην ΕΠΣ Θράκης είναι η εμφάνιση νεοσύστατων ομάδων!

Έτσι μετά τον ΑΟ Αρσακείου και η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί από την νέα σεζόν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης, με μόνο τα τυπικά να απομένουν, για την ολοκλήρωση όλων των διεργασιών που έπρεπε να γίνουν.

Η Αναγέννηση που θα είναι η δεύτερη ομάδα του Θρυλορίου, έχει ως πρωταρχικό της στόχο να είναι ένα υγιές, ισχυρό και οργανωμένο σωματείο που σιγά σιγά θα πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νομού Ροδόπης! Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, ο σύλλογος φαίνεται να έχει τελειώσει σχετικά με την γραφειοκρατική διαδικασία της έγκρισής του και πλέον τις επόμενες μέρες θα δηλώσει και τυπικά συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’, αν δεν αλλάξει κάτι, κατηγορίας!

Ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και ο προπονητής του συλλόγου, έχουν καταγωγή από το χωριό του Θρυλορίου, με το νεοεκλεγέν συμβούλιο, να δηλώνει έτοιμο, να πραγματοποιήσει μια σοβαρή προσπάθεια ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Θράκης.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Σαλπιγγίδου Αρχοντουλα, Αντιπρόεδρος : Λαζαριδης Ιωάννης, Γενικός γραμματέας: Χατζηχριστοδούλου Ανάργυρος, Γραμματέας Β: Γούσιος Παναγιώτης, Ταμίας: Σαπρανίδης Κωνσταντίνος, Ταμίας Β: Βουνάτσος Κυριάκος, Μέλη : Παυλίδης Σάββας, Ιωαννίδης Στέλιος, Ζωγράφου Πέτρος

Share it