Search

Ανακοίνωσε τον νέο του τεχνικό διευθυντή ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Τον νέο του τεχνικό διευθυντή, που ακούει στο όνομα του Βασίλη Κοτζαμπάση, ανακοίνωσε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Ο Κοτζαμπάσης είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και μάλιστα ανήκε στο δυναμικό της ομάδας που ανέβηκε για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α’ Εθνικής! Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των πρασίνων πρόκειται για πρόσωπο κοινής αποδοχής και ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι πολλαπλός και πολύ σημαντικός:

“Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Βασίλη Κοτσαμπάση, ο οποίος θα υπηρετήσει την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
** Ο Βασίλης Κοτζαμπάσης είναι γεννημένος το 1981 και διέγραψε λαμπρή πορεία με τη φανελα του Πανθρακικου αλλά και του ΠΑΟΚ Κοσμιου. Ο Βασιλης ανήκει στη φουρνιά των Κομοτηναίων που κατάφεραν να φτάσουν τον Πανθρακικο στα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Θεωρήθηκε από τουςπαίχτες που αδίκησε ο Πανθρακικός, ωστόσο φέτος δηλώνει παρών να βοηθήσει με την εμπειρία του και το μεράκι του, την ομάδα της πόλης του και να τη φτάσει εκεί που την άφησε την τελευταία φορά που φόρεσε το σημα της. Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τα κρέμασε το 2013 πανηγυριζοντας την άνοδο του ΠΑΟΚ Κοσμιου στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Ο Βασιλης είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από διοίκηση , προπονητικό τιμ και παίχτες. Θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο διοίκησης και παιχτών και καθώς το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο (απομένουν 1-2 προσθήκες), θα αναμιχθεί στις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου.
Η τεράστια εμπειρία του και ο ηγετικος χαρακτηρας του θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ενότητας των αποδυτηρίων και στο καλό κλίμα στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές.

ΚΟΤΖΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 

Share it