Search

Οριστικά στην Football League ο Ηρόδοτος του Αλ. Μελισσόπουλου!Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Αστέρα Αμαλιάδας, Εθνικού

πειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση των αποφάσεων σχετικά με τις εφέσεις που είχαν καταθέσει Αστέρας Αμαλιάδας και Εθνικός κατά των πρωτόδικων αποφάσεων.

Η Επιτροπή Εφέσεων και στις δύο περιπτώσεις προχώρησε στην απόρριψη των εφέσεων, κάτι που σημαίνει ότι η βαθμολογία των Paly -Off του Νοτίου παραμένει ως έχει με τον Ηρόδοτο να είναι και τυπικά η δεύτερη ομάδα που ακολουθεί τον Αήττητο στην Football League.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες».

Share it