Search

Μια δωδεκάδα+2 Εφήβων προωθούνται στους Νέους της Ξάνθης! Το έως τώρα διαμορφωμένο ρόστερ της Κ20 του ΑΟΞ

Αλλάζει ριζικά η ομάδα Νέων της Ξάνθης που τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, με πολλά παιδιά απο την ομάδα Κ17 του συλλόγου να προωθούνται.

Θυμίζουμε πως ήδη παρελθόν αποτελούν 12 παίκτες(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ σε σχέση με την περσινή ομάδα και φέτος θα βρίσκονται στον σύλλογο οι Ευθύμης Τσάπαρης, Θανάσης Γιανναράκης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Νίκος Τριανταφύλλου, Κώστας Δουλγέρης, Γιάννης Ιωάννου και Γιάννης Ακριτίδης. Ενώ ας μην ξεχνάμε πως δικαίωμα συμμετοχής στα ματς της Κ20 θα έχουν και οι επαγγελματίες Δημήτρης Μελιόπουλος και Οκάν Σουλεϊμάν.

Αυτοί οι 9 που προαναφέραμε γίνονται 23 στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αυτή την στιγμή, χάρις την προώθηση 14 παιδιών απο την περσινή Κ17 του συλλόγου, ανάμεσα τους και οι επαγγελματίες πλέον Κώστας Θυμιάνης(θυμηθείτε ΕΔΩ) και Γιάννης Φάκης(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αυτοί είναι οι: Δημήτρης Γκάρας, Άγγελος Γκατζόγιας, Ισμέτ Ισμέτογλου, Άγγελος Κιούπης, Γιώργος Ποδάρας, Δήμος Τενεκές, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Στράτος Γράβας, Δημήτρης Κακουλίδης, Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, Γιώργος Τσιλιγγίρης και Γιάννης Λεωντσάκος

Βέβαια σε αυτούς θα προστεθούν και κάποιες μεταγραφές που θα γίνουν με στόχο και φέτος η ομάδα Νέων του συλλόγου να σταθεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα Νέων της Super League, με  τους 12 Εφήβους μάλιστα να προέρχονται απο μια εξαιρετική χρονιά και την παρουσία τους στο Final 4.

Share it