Search

Με Ορφέα το τέταρτο εντός Ξάνθης φιλικό του ΑΟΞ! Με Φασίδη στην τελική ευθεία για Πράβετς

Μετά το πέρας της πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων οι παίκτες της Ξάνθης απολαμβάνουν το Κυριακάτικο ρεπό τους προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις για την τελευταία εβδομάδα στα Πηγάδια προτού αναχωρήσει για την Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της Ξάνθης θα προπονηθούν στα Πηγάδια μέχρι το Σάββατο 21 Ιουλίου, και την επομένη θα αναχωρήσουν για το Πράβετς οπού η ομάδα της Θράκης θα παραμείνει ως τις 4 Αυγούστου.

Στα θετικά η επιστροφή στις προπονήσεις του Βασίλη Φασίδη που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και  έτσι η ομάδα της Ξάνθης θα μπει πλήρεις στην τελική ευθεία πριν την αναχώρηση της για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της.

Παράλληλα μετά τα φιλικά με Άρη, Λάρισα και Ηρακλή(θυμηθείτε ΕΔΩ) η ομάδα της Ξάνθης συνεχίζει να κλειδώνει τα φιλικά προετοιμασίας της, με τους Θρακιώτες  πέρα απο τα τρία φιλικά που προαναφέραμε να κλείνουν και ένα με τον Ορφέα Ξάνθης που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου. Πάντως αυτό δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό που θα δώσει κατά την παρουσία της στην Ξάνθη με ομάδα Γ’ Εθνικής η Ξάνθης που στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει όλα τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο διάστημα της προετοιμασίας της.

Αυτό να σημειώσουμε πως θα είναι και το ένατο φιλικό του Ορφέα Ξάνθης. Θυμηθείτε τα υπόλοιπα ΕΔΩ.

Share it