Search

Διατηρεί τον βασικό του κορμό ο Ορφέας Ξάνθης που ανακοίνωσε 19 ανανεώσεις! Ετοιμασίες σε γήπεδο και αποδυτήρια για την πρώτη

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει καθημερινά τεχνικό τιμ και διοίκηση  του Ορφέα Ξάνθης ώστε ο ιστορικός σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την τρίτη διαδοχική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ήδη όπως ανακοινώθηκε ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο 19 παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ θα υπάρχει και συνέχεια, ενώ μετά τις ανανεώσεις θα ανακοινωθούν και οι προσθήκες της ομάδας.

Ποιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκονται τη νέα χρονιά οι: Γιάννης Ρούφος, Θόδωρος Αθανασίου, Βασίλης Καραγκιόζης, Γιώργος Κατρανίτσας, Βασίλης Μαλαδένης, Ηλίας Μακράκης, Χακή Τζαμπάζ, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Θόδωρος Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Γιάννης Μπουνταγκίδης, Γιάννης Καραγκιόζης, Χρήστος Πασχαλάκης, Κλεντής Ζιγκολάρι, Χίντ Ιμέρ, Αϋκούτ Κιούρτ, Νίκος Χατζηπαπάς, Μουμίνογλου Τουγιάλ ενώ επιστρέφει μετά το τέλος του δανεισμού του ο Παναγιώτης Μυγγίδης.

Φωτογραφία του Kamarakis Giorgos.

Παράλληλα όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Μπάμπης Χατζημεστής το γήπεδο του ΑΟΞ είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ τα αποδυτήρια του συλλόγου είναι αντάξια μεγάλων ομάδων, με άπαντες στον σύλλογο να τρέχουν όλα τα θέματα ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επίσημη πρώτη του συλλόγου που θα γίνει αυτή την εβδομάδα

Share it