Search

Παραμένουν όλες οι παίκτριες και για τη νέα σαιζόν στις Βασίλισσες! Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας με συμβολική τιμή(+video)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Ανέστη Αλεξούδη, οι Βασίλισσες προχώρησαν στην διατήρηση όλου του κορμού της ομάδας και για τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε όλες οι παίκτριες που αγωνίστηκαν την σαιζόν που μας πέρασε παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Γυναικεια Ποδοσφαιρικη Ομάδα Βασίλισσα της Θράκης , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με όλες τις αθλήτριες του συλλόγου μας για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά!!!”

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Άλλωστε στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη για να μπορέσει η ομάδα χωρίς προβλήματα να μετέχει και  στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Η χρονιά που μας έρχεται , σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που τείνουν να διαμορφωθούν , – με απλά μαθηματικά- θα φέρει την ομάδα μας σε οικονομικό και λειτουργικό αδιέξοδο, κάτι που ίσως σημαίνει δυστυχώς και την μη συμμετοχή αυτής στο πρωτάθλημα δίνοντας αποκλειστικά βάση,σε περίπτωση που θα συνεχίσει να λειτουργεί ουσιαστικά στις αναπτυξιακές ηλικίες και στην Ακαδημία της.
Η προσπάθεια που θα γίνει εκδίδοντας κάρτες διαρκείας στο συμβολικό ποσό των πέντε ( 5 ) € ευρώ ,θα κρίνει σε μεγάλο βαθμο μαζι με τους χορηγούς που θα ανευρεθούν τη συμμετοχή ή όχι της ομάδας μας στο πρωτάθλημα …Στηρίξτε την προσπάθεια μας ,αποκτώντας μια κάρτα διαρκείας…μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τους υπεύθυνους της ομάδας μας αλλά και από τις αθλήτριες μας

https://www.youtube.com/watch?v=Bmvxtr_RHto&feature=youtu.be

Share it