Search

Τέλος μία επιτυχημένης εποχής στην Α.Ε. Διδυμοτείχου -Ερωτηματικό η επόμενη μέρα!

Όλα τα πράγματα έχουν έναν κύκλο ζωής. Αρχή και τέλος, αποτελούν δυναμικές που καθορίζουν τη ζωή και την ανατροφοδοτούν. Ειδικά, όταν τα “πράγματα”αυτά προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα, δημιουργείται η εντύπωση πως διαρκούν λίγο.

Έτσι και στην περίπτωση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου. Ένα πετυχημένο κεφάλαιο με διοικητική σταθερότητα και ευημερία, καθώς επίσης και με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες (3 πρωταθλήματα, 1 νταμπλ, 1 άνοδος στη Γ’Εθνική), έκλεισε. Η παραίτηση του πρώην προέδρου, Νίκου Τσουλκανάκη, πυροδότησε άλλες επτά  (με τον υποβιβασμό να αποδεικνύεται καίριο πλήγμα ειδικά στη ψυχολογία) και ως εκ τούτου, η Α.Ε.Δ. γυρνάει σελίδα. Μόνο που με τα τωρινά δεδομένα, το μέλλον φαίνεται αβέβαιο.

Τα εναπομείναντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης δεν κατέστη εφικτό να εκλέξουν νέο πρόεδρο και διοικητικό σχήμα και ως εκ τούτου δρομολογήθηκαν αυτόματα οι εξελίξεις για έκτακτη Γενική Συνέλευση, απ’ όπου θα πρέπει να προκύψει η νέα διοίκηση.

Αυτό είναι και το καλό σενάριο. Το κακό, ενέχει διοίκηση Πρωτοδικείου, στην περίπτωση που δεν καρποφορήσει η διαδικασία της Γ.Σ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε.Δ., παρακάτω:

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Κου Τσουλκανακη και των μελών: Μπιλιακακη, Διαγκακη, Γκουντινακη, Τσιμπανλιωτη, Χατζόπουλου, Τσινουδη, Κηπουρού, Μπουρουλιτη, διενεργήθηκε χτες συμβούλιο από τα εναπομείναντα μέλη σε μια προσπάθεια ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου και εκλογής νέου προέδρου, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ως εκ τούτου συγκαλείται ΈΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση φίλων και μελών της ομάδας για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα αφορά το μέλλον του συλλόγου.
Καλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι παλαίμαχοι της ομάδας αύριο στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου,σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη μέρα ίδια ώρα,αν και πάλι αυτό είναι αδύνατο η ομάδα θα καταλήξει στην λύση του πρωτοδικείου, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η ομάδα μας δεν περισσεύει κανείς.

Share it