Search

Με δελτίο τύπου…παρουσίασε της εμφανίσεις της νέας χρονιάς η Ξάνθη! Το κλασσικό ασπρο-κόκκινο και η προσθήκη του πορτοκαλί(+pic)

Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Ξάνθη έχει μπει σε μια διαδικασία απομυθοποίησης του όρου επικοινωνιακή πολιτική στο ποδόσφαιρο, άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα της Super League που δεν διαθέτει όχι μόνο Υπεύθυνο επικοινωνίας αλλά ούτε καν γραφείο τύπου, με τους ξανθιώτες μια κίνηση που στο παρελθόν αποτελούσε ακόμη και εορταστικό γεγονός πλέον να την κάνουν με ένα απλό λιτό δελτίο τύπου.

Ο λόγος φυσικά για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, με την JOMA να κάνει εντυπωσιακή δουλειά, καθώς και οι τρεις εμφανίσεις είναι εξαιρετικές και στην εικόνα αλλά και στην ποιότητα τους

Η κόκκινη στολή είναι η πρώτη εμφάνιση, η δεύτερη είναι η άσπρη, ενώ φέτος επιλέχθηκε το πορτοκαλί χρώμα για την 3η εμφάνιση του Θρακιώτικου συλλόγου.

ΥΓ: Εσείς φυσικά μένετε συντονισμένοι στην κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της ΑΜ-Θ, που ήδη έχει εξασφαλίσει για τους φίλους αναγνώστες-τριες της εμφανίσεις και άλλα δώρα σε διαγωνισμούς που θα γίνουν Ιούλιο και Αύγουστο.

Share it