Search

Fashion Show για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS το βράδυ της Κυριακής στο Πόρτο Μόλο των Αβδήρων!

/Ένα διαφορετικό Fasion Show θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8/7) το βράδυ στις 21:00 στον υπαίθριο χώρο του Beach Bar PORTO MOLO στην παραλία Αβδήρων,  καθώς θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό προς ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Αλεξανδρούπολης., με δωρεάν μάλιστα είσοδο.

Για «μοντέλα» επιστρατεύτηκαν θρακιωτόπουλα και φοιτήτριες του Τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να βοηθήσουν, μεταξύ τους και η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης  τη νεαρή βολεϊμπολίστρια, Μαρία Δαλακούρα. Όλες υπο την καθοδήγηση της Ξανθιώτισσας και γνωστού διεθνούς βεληνεκούς μοντέλου Χαράς Τσακίρη. Eνώ τον συντονισμό έχει η Marina Dranishnikova, με τα μοντέλα να παρελαύνουν με γυναικεία ρούχα, χτενίσματα, αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια, μαγιό, βραδινά φορέματα αλλά και νυφικά. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαίρη Δαληκριάδου, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο DJ Morrello.

Φωτογραφία του χρήστη Porto Molo.

Στο χώρο που θα φιλοξενήσει τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση θα υπάρχει ο κ. Καφρίτσας Γιάννης, Νόμιμος εκπρόσωπος του χωριού SOS με τον άδειο κερματοσυλλέκτη τους στόχο των διοργανωτών είναι να τον γεμίσει και να κάνει πολλές παιδικές ψυχούλες εκεί στο Χωριό να χαρούν και να γεμίσουν τα σπιτάκια τους με βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 23 Ιουνίου όμως λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε, με τους διοργανωτές να ευελπιστούν αυτή την φορά ο καιρός να είναι σύμμαχος για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία.

Share it