Search

Ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής Ακαδημιών σωματείου της ΑΜ-Θ ο Αντώνης Λαδάκης!

Την ένταξη ενός πολύπειρου πρώην ποδοσφαιριστή στο επιτελείο της και μάλιστα στη θέση του επικεφαλής, και συγκεκριμένα του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε ο Βύρωνας Καβάλας. 

Ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος πρόσφατα “κρέμασε”τα παπούτσια του μετά από πολυετή καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, μπαίνει σε ένα νέο κύκλο και αναλαμβάνει το πλάνο, την οργάνωση, αλλά και την ηγεσία του αγωνιστικού μοντέλου στον Βύρωνα Καβάλας, όντας ταυτόχρονα, όπως επισημάνθηκε παραπάνω, τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, αλλά και προπονητής της ομάδας.

Ακολουθεί παρακάτω η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας:

«Οι βάσεις κάθε ομάδας είναι οι ακαδημίες της , κάθε χρόνο η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας Αριστείδης Καριπογλου προσπαθούμε να βάζουμε ένα λιθαράκι έτσι ώστε οι ακαδημίες μας να εξελιχθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου πρότυπο για τον νομό μας . Στα πλαίσια λοιπόν του σχεδιασμού της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου από τον κ Αντώνη Λαδάκη !!!

Ο κ Αντώνης Λαδακης εκτός από τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας θα είναι και προπονητής . Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη σου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου !!!»

Share it