Search

Συλλεκτική κάρτα ΑΛΕΞ από τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης!

Την αναβίωση του ιστορικού σωματείου ΑΛΕΞ θέλει να επιτύχει με δράσεις της η ομάδα της Θράκης! Μία από τις δράσεις είναι η ετήσια έκδοση συλλετικής κάρτας αφιερωμένη κάθε χρονιά και σε έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του 1981-82 που κατάφερε να ανέβει στην Β’ Εθνική κατηγορία!

Όπως αναφέρθηκε, οι δράσεις θα συνεχιστούν με την έκδοση λευκώματος το οποίο θα μας παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους.

Υπεύθυνος της ομάδας δήλωσε στο SA και τον Γιάννη Μωραίτη:

 Η Θράκη είναι το διάδοχο σωματείο του ιστορικού ΑΛΕΞ και της ΠΑΕ ΘΡΑΚΗΣ. Αποφασίσαμε να επαναφέρουμε από την λήθη αυτήν την ιστορική ομάδα και θα πραγματοποιήσουμε πληθώρα δράσεων…

Μία από τις δράσεις είναι και η τύπωση συλλεκτικών καρτών που κάθε χρόνο θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους ποδοσφαριστές της ομάδας του ΑΛΕΞ που ανέβηκε στην Β’ Εθνική… Έτσι φέτος είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Χατζούδη, ο οποίος εικονίζεται μόνος του κρατώντας ένα κύπελλο.

Το κόστος της κάρτας είναι στα 20 ευρώ και όποιος επιθυμεί να την προμηθευτεί μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Ομίλου ή τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Για την έκδοση λευκώματος:

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα λεύκωμα, το οποίο προσδοκούμε ότι θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο.

Share it