Search

Ο γκολκίπερ που ανανέωσε, η επιστροφή του αρχηγού και η επένδυση στο μέλλον! Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου!

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για την νέα σεζόν!

Αρχικά, οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Κορωνάκη (αριστερά)! Ο Χανιώτης τερματοφύλακας μεταγράφηκε πέρυσι στην ομάδα της Δόξας και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του συλλόγου στην πορεία της Γ’ Εθνικής! Οι άνθρωποι της Δόξας δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα και έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους!

Επιστρέφει στην “ομάδα του” ο εκ των αρχηγών της Δόξας! Ο λόγος για τον Λευτέρη Αμοιρόπουλο (πάνω δεξιά) που πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, σημειώνοντας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης τρία τέρματα, ξεκινώντας τις περισσότερες φορές βασικός. Φέτος ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του και έτσι ο Αμοιρόπουλος επιστρέφει στο Νέο Σιδηροχώρι, γιατί όχι, για να το ξαναοδηγήσει στον τίτλο!

Τέλος οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γιουρτσίδη (κάτω δεξιά)! Πρόκειται για μια κίνηση-επένδυση στο μέλλον, αφού ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πρότινος ανήκε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, έπεισε με τις ικανότητές του τους ανθρώπους της Δόξας, αλλά και τον Σπύρο Κουτσογιάννη, τον οποίο είχε προπονητή και στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, να τον ντύσουν με την φανέλα της Δόξας!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου:

“Παραμένει στην ΔΟΞΑ<<ο φύλακας άγγελος>> των γκολ ποστ Γιάννης Κορωνάκης!
Η φανέλα με το νούμερο 1 ανήκει δικαιωματικά στο <<πρώτο παλικάρι>>και <<καλό παιδί>> που είναι ο Γιάννης.
Μεγάλη χαρά η παραμονή σου για μας και σου ευχόμαστε μια σεζόν με επιτυχίες!”

“Τη φανέλα της ΔΟΞΑΣ θα φορά και πάλι την προσεχή σεζόν ο Αμοιρόπουλος Ελευθέριος!
Ένας <<άσωτος υιός>> που δεν έφυγε ποτέ!Ένας φίλος που αγαπάμε!
Καλώς ήρθες στην <<ποδοσφαιρική σου οικογένεια>>και σου ευχόμαστε την καλύτερη σεζόν της καριέρας σου!”

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιουρτσίδη Κωνσταντίνο.
Αγωνιζόταν στην αμυντική γραμμή του FC.AC. ΠΑΟΚ Κομοτηνής και έχει συνεργαστεί στην ΕΠΣ Θράκης με τον προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη.
Ο Κωσταντίνος έρχεται να προσθέσει στην εμπειρία και την ποιότητα το ταλέντο.
Σου ευχόμαστε μια όμορφη σεζόν με διακρίσεις και επιτυχίες!”

Share it