Search

Αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία της Δόξας Προσκυνητών ο Γιάννης Πουρλιάκας!

Ο άνθρωπος που πριν από ενάμιση χρόνο είχε επιλεχθεί ως αντικαταστάτης του Γιάννη Κλειτσιώτη, στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών, αναλαμβάνει και φέτος τον ίδιο ρόλο!

Ο λόγος για τον Γιάννη Πουρλιάκα (δεξιά στη φώτο), που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν βοηθός προπονητής του Νίκου Μπαχαρίδη στην πορεία της Δόξας στην Γ’ Εθνική! Μετά το τέλος της σεζόν όμως, ο “Μπάχα” αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα ευχαριστώντας τους πάντες για την συνεργασία που είχαν, με την θέση του προπονητή να μένει για ακόμη μια φορά ορφανή. Ωστόσο τόσο ο πρόεδρος των Προσκυνητών, Γιώργος Λιάγκης, όσο και οι υπόλοιποι ιθύνοντες, αποφάσισαν την ερχόμενη σεζόν, που θα βρει την Δόξα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, να πορευθούν και πάλι με τον Γιάννη Πουρλιάκα στο τιμόνι του συλλόγου.

Ο έμπειρος κόουτς και παλαίμαχος παίκτης του Πανθρακικού, που κρίθηκε ως ο πλέον ικανός να καθοδηγήσει την ομάδα της Δόξας Προσκυνητών σε μια δύσκολη σεζόν, τέλεσε επίσης προπονητής στα τμήματα υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ συνεργάστηκε και με Ορφέα Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Share it