Search

Ανακοίνωσε τον νέο γυμναστή-βοηθό προπονητή της ομάδας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Σε ακόμη μια μη αγωνιστική, αλλά πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ανέστη Σπυριάδη! Ο νεαρός κόουτς από την Πτολεμαΐδα, που είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, μετά το περσινό πέρασμά του από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, θα ανήκει την νέα χρονιά στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Ο Ανέστης Σπυριάδης θα αναλάβει ρόλο γυμναστή στην ομάδα, ένα πόστο με ιδιαίτερη βαρύτητα, κυρίως για την περίοδο της προετοιμασίας, με τους ανθρώπους του Κοσμίου να πραγματοποιούν μια από τις καλύτερες επιλογές στον συγκεκριμένο τομέα, αναλογιζόμενοι την μόρφωση, την εμπειρία και τις γνώσεις του, πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου: “Ο Ανέστης Σπυριάδης θα είναι ο νέος γυμναστής του ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Αϊβάζη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 29χρονος την περσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ είναι τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, πόστο που θα συνεχίσει να έχει και τη νέα σεζόν. Ο ερχομός του Ανέστη στην ομάδα μας σηματοδοτεί την αφετηρία μιας σημαντικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες που είμαστε σίγουροι πως θα έχει όμορφα αποτελέσματα στο μέλλον.”

Share it