Search

Ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι και η φρέσκια Αγγλία

Συνεχίζουμε σήμερα με δύο παιχνίδια αμφίρροπα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Ένα κλασσικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισοδύναμες ανάμεσα στην Σουηδία με την Ελβετία στο Saint Petersburg Stadium και η αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κολομβία στο Spartak Stadium στην οποία αισθητά γέρνει η ζυγαριά στην μεριά της Αγγλίας.

Του Σταμάτη Στοϊκοτίδη

Σουηδία – Ελβετία : Δύο ομάδες που είχαν ως βασικό στόχο τη πρόκριση από τον όμιλο, τους δίνεται η ευκαιρία για το βήμα παραπάνω για την πρόκριση στους <<8>>. Οι Σκανδιναβοί έχουν δείξει χαρακτήρα και φαίνονται έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Από την άλλοι οι Ελβετοί έχουν δυνατό κέντρο, στην άμυνα παρουσίασαν προβλήματα αλλά στην αντεπίθεση είδαμε πόσο γρήγοροι είναι δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη θα επιλέξουμε την πρόκριση των Σουηδών (1.97) και με ρίσκο παίζουμε 1 (3.00) στην κανονική διάρκεια. Επίσης θεωρώ ότι πολύ πιθανόν να έχουμε πέναλτι για αυτό ως fun bet επιλέγουμε το ειδικό στοίχημα << Ομάδα να σκοράρει πέναλτι >> (Σουηδία) (6.00).

Κολομβία – Αγγλία : Οι Άγγλοι έχουν παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις, κυρίως λόγω του ανανεωμένου και νεανικού ρόστερ που έχει. Σίγουρα ο Κέιν αποτελεί βαρόμετρο και τον ηγέτη της ομάδας. Η Kολομβία, δεν θα έχει στη διάθεση της ίσως τον καλύτερο της παίκτη τον James Rodriguez ο οποίος είναι μια τεράστια απώλεια αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελάχιστα λεπτά και όχι όλο το 90 λεπτο. Ασφαλής επιλογή το 2 (2.27), με ρίσκο επιλέγουμε τον συνδυασμό 2 & Over(2.5) Goal (4.25). Τέλος, ένα fun bet για τους τολμηρούς με ακριβές σκορ 1-2 (9.75).

Share it