Search

Μία λάτιν μάχη και η ώρα της αλήθειας για το Βέλγιο!

Συνεχίζουμε σήμερα μετά το χθεσινό άθλο της Ρωσίας και μια Κροατία που έπαιξε με τη φωτιά αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για τους <<8>> της διοργάνωσης. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά την Βραζιλία και το Μεξικό στο Samara Arena και το πανίσχυρο Βέλγιο να θέλει να περάσει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Ιαπωνία στο  Rostov Arena.

Του Σταμάτη Στοϊκοτίδη

Βραζιλία – Μεξικό : Δύο ομάδες πολυτάλαντες και γεμάτες ενθουσιασμό με φαβορί την <<Σελεσάο>>. Οι Μεξικανοί απέδειξαν στους ομίλους ότι για να τους κερδίσεις πρέπει να ιδρώσεις την φανέλα και αυτό ακριβώς καλείται να κάνει η Βραζιλία. Αναμένεται ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση που διακρίνεται και στις δύο ομάδες. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν υψηλότατη ποιότητα μεσοεπιθετικά, η αναμέτρηση θα κριθεί στην αμυντική προσήλωση και στους χώρους που θα εκμεταλλευτεί στις αντεπιθέσεις ο καθένας. Ασφαλής επιλογή τα 2-3 Goal (2.00) και με ρίσκο παίζουμε  Χ(ημίχρονο)/1(τελικό) (3.90). Για τους τολμηρούς ένα fun bet με ακριβές σκορ στο 2-1 (8.50).

Βέλγιο – Ιαπωνία : Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με τους Βέλγους να θέλουν να καθαρίσουν την μπουγάδα από νωρίς. Τρομακτικό ρόστερ και ποιότητα οι <<Κόκκινοι Διάβολοι>> οι οποίοι έδειξαν την ποιότητα στους ομίλους απέναντι στους Άγγλους. Οι Ιάπωνες έδειξαν πάθος στους ομίλους αλλά έχουν φτάσει το ταβάνι τους και οι ίδιοι ξέρουν πως δεν έχουν και πολλές ελπίδες απέναντι στο Βέλγιο. Ασφαλής επιλογή 1(ημίχρονο)/1(τελικό) (1.95) και με ρίσκο 1 & Over(3.5) Goal (3.70). Ακόμη δύο fun bet με ακριβές σκορ στο 3-0 (9.00) και ένα ειδικό <<Ομάδα να σκοράρει πέναλντι>>(Βέλγιο) (4.15).

Share it