Search

H δύσκολη δοκιμασία για τους οικοδεσπότες και οι ποιοτικοί Κροάτες

Άκρως εντυπωσιακά και με πολλά γκολ τα δύο πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου με τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο να αποχαιρετούν την διοργάνωση. Συνεχίζουμε σήμερα με δύο δυνατά παιχνίδια, τα οποία έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Η διοργανώτρια Ρωσία έχει ένα βουνό να ανέβει καθώς αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ισπανία στο Luzhniki Stadium, ενώ η δεμένη και πολύ μαχητική Κροατία ρίχνεται στη μάχη απέναντι στην Δανία στο Nizhny Novgorod Stadium.

Του Σταμάτη Στοϊκοτίδη

Ισπανία – Ρωσία : Η Ρωσία παίζοντας στην έδρα της θέλει να εκμεταλλευτεί τις μικρότερες πιθανότητες που έχει για πρόκριση με τη βοήθεια του κόσμου της. Αδιαμφισβήτητα, οι Ισπανοί διαθέτουν τεράστια ποιότητα σε όλους τους τομείς και περισσότερες εμπειρίες σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις σε σύγκριση με τους Ρώσους. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παρασύρουν τους αντιπάλους σε ένα παιχνίδι δύναμης με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία και έπειτα παίζοντας γρήγορα στην αντεπίθεση να διεκδικήσουν το παιχνίδι. Από την άλλη μεριά η Ισπανία είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα αλλά διαθέτει ένα υπερπλήρες ρόστερ με πολλές επιλογές και παίκτες από το πάνω ράφι. Ασφαλής επιλογή το Goal/Goal (2.00) και για μεγαλύτερο ρίσκο 1 και Goal/Goal (3.75).

Kροατία – Δανία : Η Κροατία είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ακλόνητο φαβορί, διαθέτει τα πιο ποιοτικά και φορμαρισμένα χαφ στο παγκόσμιο κύπελλο καθώς ο Modric και ο Rakitic είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο χώρο του κέντρου. Είναι φανερό ότι οι Κροάτες έχουν έρθει με αξιώσεις να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Η μεσαία γραμμή των Κροατών είναι το κλειδί για την μεσοεπιθετική ανάπτυξη αλλά και για την τήρηση των ανασταλτικών καθηκόντων. Εν αντιθέσει, οι Δανοί διαθέτουν αρκετές καλές μονάδες με τον Eriksen να ηγείται της ομάδας, αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες να ακολουθήσει τον ρυθμό της Κροατίας. Ασφαλής επιλογή ο 1 (1.85) και για μεγαλύτερο ρίσκο 1 και Over(2.5) Goal (3.55).

Share it