Search

Αυτή είναι η έδρα της ΑΕ Κομοτηνής! (photos)

Αφιέρωμα στο κλειστό γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής τη φετινή σεζόν στη Volley League έκανε η ιστοσελίδα της ομάδας.

Δείτε το παρακάτω:

«Ένα πρόβλημα, το οποίο προέκυψε σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που η ΑΕ Κομοτηνής εξασφάλισε την άνοδο στην Volleyleague ήταν αυτό της έδρας, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα.

Παρόλα αυτά, μετά την κινητοποίηση όλων των φορέων και την βοήθεια του Δημάρχου κ. Πετρίδη βρέθηκε η λύση και δόθηκε στο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το στολίδι του 2ου Λυκείου Κομοτηνής.

Ένα κλειστό γυμναστήριο χωρητικότητας 650 θέσεων, που περιλαμβάνει κερκίδες στις δύο πλευρές, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων, γραφεία, αποδυτήρια, και σύγχρονους χώρους υγιεινής και λειτουργικής υποστήριξης.

Αυτό λοιπόν το στολίδι η ομάδα της Ροδόπης θα το χρησιμοποιήσει ως έδρα στο πρωτάθλημα της VolleyLeague και στο οποίο αναμένεται να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να παρελάσουν μεγάλες ομάδες και μεγάλοι αθλητές απέναντι μας!

Χρέος όλων μας είναι , εκτός από το να γεμίσουμε τις κερκίδες, να κρατήσουμε το γήπεδο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, να διδάξουμε σε όλο το Πανελλήνιο ήθος και αθλητικό πολιτισμό μαζί με την φιλοξενία που μόνο οι κάτοικοι της Ροδόπης ξέρουν να παρέχουν..»

Δείτε φωτογραφίες:

Share it