Search

Στο Κόσμιο η προετοιμασία που αρχίζει τον Αύγουστο, στο ΔΑΚ Κομοτηνής η έδρα του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την νέα σεζόν!

Ένα ακόμη θέμα που τρέχει παράλληλα με τα μεταγραφικά είναι και το γηπεδικό στον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Οι ασπρόμαυροι όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα την νέα χρονιά που θα τους βρει στην Γ’ Εθνική, αφού το γήπεδο του Κοσμίου δεν πληροί τις προϋποθέσεις! Έτσι όπως συνέβη πέρυσι και στην περίπτωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ανάλογα και φέτος, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα χρησιμοποιεί ως έδρα του για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής το ΔΑΚ Κομοτηνής, με την ελπίδα ότι όλο το φίλαθλο κοινό της Κομοτηνής θα αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη!

Η προετοιμασία του συλλόγου ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο γήπεδο του Κοσμίου, με την πρώτη επίσημη της ομάδας να ορίζεται για τις 6 Αυγούστου! Παράλληλα σήμερα πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συνάντηση, μεταξύ των διοικούντων του συλλόγου και του Δήμου Κομοτηνής!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ Κοσμίου αναφέρει: “Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΔΑΚ η συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και σε αρμόδιους του Δήμου Κομοτηνής, κατά την οποία συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες χρήσης του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία της ομάδας, που ξεκινάει στις 6 Αυγούστου, θα γίνει στο γήπεδο του Κοσμίου, στο οποίο άρχισαν ήδη οι εργασίες αναμόρφωσής του.”

Share it