Search

Άρχισαν οι ανανεώσεις στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που κρατά τον βασικό περσινό κορμό!

Μετά τις πρώτες μεταγραφικές βόμβες που έριξε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, έφτασε η ώρα των ανανεώσεων!

Οι γαλανόλευκοι, που έχουν και πάλι βλέψεις πρωταθλητισμού, αναμένεται να διατηρήσουν τον περσινό βασικό κορμό παικτών, με τους πρώτους έξι που ανανέωσαν να έχουν ήδη ανακοινωθεί!

Πρόκειται για τους Άγγελο Λειβαδιώτη (τέταρτος πάνω αριστερά), Ανέστη Ντεμιρτσίδη (δεύτερος πάνω αριστερά), Χρήστο Γιαννακιτσίδη (δεύτερος κάτω δεξιά), Πέτρο Βιόπουλο (πρώτος κάτω δεξιά), Βασίλη Αντωνιάδη (τρίτος κάτω δεξιά) και Χουσεΐν Σαλήμ (πρώτος πάνω δεξιά)! Όλοι τους είχαν βασικό ρόλο στον περσινό Μέγα και πιθανότατα κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, διαψεύδοντας πρωτίστως τα όσα ακούστηκαν περί φυγής τους από την ομάδα, αλλά αντίθετα όντας μόνοι τους πρόθυμοι να παραμείνουν στον Μέγα, από την επόμενη κιόλας μέρη, της οδυνηρής για αυτούς ήττα από το Κόσμιο, την τελευταία αγωνιστική των play-off!

Στον Ίασμο φαίνεται ότι το περσινό και όχι μόνο, πάθημα, τους έγινε μάθημα και φέτος η διοίκηση των γαλανόλευκων μαζί με το ρόστερ, περσινό και νεοφερμένο, βάζουν και πάλι πλώρη για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως άλλωστε είχε τονίσει και ο κόουτς του συλλόγου, Νίκος Μπαχαρίδης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι που θα ανανεώσουν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου:

“Ο Άγγελος Λειβαδιώτης, στυλοβάτης της άμυνας, ανανέωσε και θα συνεχίσει να είναι μαζί μας και φέτος.”

“Δυο σπουδαίοι και σημαντικοί παίχτες ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τον «Μέγα».

Ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης και ο Ανέστης Ντεμιρτσίδης θα είναι μαζί μας και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.”

“Ο Βασίλης Αντωνιάδης ανανέωσε με τον “Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου” και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και φέτος με την μπλέ φανέλα.

Ο Βασίλης παραμένει σπίτι του, εμείς του ευχόμαστε υγεία και μαχητικότητα.”

“Συστάσεις για τον Πέτρο Βιόπουλο δεν χρειάζονται, διακρίνεται για την μαχητικότητα του, την αντοχή του και την δυναμικότητα του.

Για ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά ο Πέτρος θα είναι Ιασμιώτης καθώς θα φοράει την φανέλα του ‘Μέγα’.”

“Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου χωρίς τον φυσικό αρχηγό του δεν γίνεται.

Ο Ιασμιώτης αμυντικός Σαλήμ Χουσεΐν ανανέωσε και συνεχίζει να βοηθάει την ομάδα μας.”

Share it