Search

Το Βέλγιο την πρωτιά, η Αγγλία τα…χαμόγελα! Φινάλε με νίκη για Τυνησία

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα τα δύο τελευταία παιχνίδια για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Mundial Russia 2018.

Του Γιάννη Μωραϊτη

Για τον 7ο όμιλο στο Kaliningrad Stadium η τυπικά γηπεδούχος Αγγλία υποδέχτηκε την ομάδα του Βελγίου σε ένα παιχνίδι που θα καθόριζε τα δύο τελευταία ζευγάρια της φάσης των 16! Σε ένα στατιστικά ισορροπημένο παιχνίδι η ομάδα του Βελγίου κατάφερε να προηγηθεί στο 51’ με σκόρερ των Januzaj A. και ένα πραγματικά απίθανο γκολ, που σίγουρα θα βρίσκεται στα highlights της διοργάνωσης. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα δίνοντας στο Βέλγιο την 1η θέση του ομίλου.

Έτσι η ομάδα του Βελγίου θα έρθει αντιμέτωπη στην φάση των 16 με αυτήν της Ιαπωνίας (2η στον 8ο όμιλο) ενώ η Αγγλία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κολομβία,

Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου  η ομάδα της Τυνησία βρέθηκε νικήτρια της αντίστοιχης του Παναμά σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση.

Στο 33’ ο Παναμάς προηγήθηκε με αυτογκολ του Meriah Y. Στο 51’ η Τυνησία ισοφάρισε με τον Ben Youssef έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας εντός περιοχής ενώ στο 66′ ήρθε το νικητήριο γκολ για την Τυνησία με σκόρερ των Khazri W.

Φωτογραφία του χρήστη FIFA World Cup.

Share it