Search

Συνεχίζει στη Γ’ Εθνική και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς!

Στην δεύτερη καλοκαιρινή του προσθήκη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που μετά τον Κυριακόπουλο, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς!

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Γ’ ΕΘνική, μιας που πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με την οποία έφτασε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά από την σεζόν 2016-2017 όταν και είχε κατακτήσει το προαναφερθέν τρόπαιο, επιστρέφει στο χωριό του όπως τόνισε και ο ίδιος, με σκοπό να συμβάλει σε μια αξιόλογη πορεία για την ομάδα του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου: “Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την απόκτηση του Λαζάρου Στοΐνοβιτς που επιστρέφει στο… χωριό του, όπως δήλωσε τη στιγμή της υπογραφής, μετά από έναν χρόνο. Για τον Λάζαρο η σεζόν που έρχεται θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Λάζαρε καλωσόρισες στην “ασπρόμαυρη” οικογένεια μας!”

Share it