Search

Με Κυριαλάνη και στην Α’ κατηγορία το Νεοχώρι!

Με έναν προπονητή ο οποίος έχει οδηγήσει τον ΑΟ Νεοχωρίου σε δύο τίτλους, με πιο πρόσφατο αυτόν του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, θα πορευθεί η ομάδα τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριαλάνη ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς και με τον οποίο το Νεοχώρι είχε κατακτήσει και Κύπελλο το 2015.

Έτσι,οι διοικούντες του ΑΟΝ τον επιβραβεύουν και του δίνουν την ευκαιρία να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν που θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Νεοχωρίου είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση τη συνεργασίας με τον προπονητή Κυριαλάνη Γεώργιο για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ως γνωστόν ο παραπάνω προπονητής κατάφερε να στέψη την ομάδα Κυπελλούχο ΕΠΣ Έβρου 2014 – 2015 αλλα και πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου Βορείου Ομίλου 2017 – 2018 κατά τη θητεία του στο πάγκο του Α.Ο.Ν. Ο Κυριαλάνης Γιώργος είναι ένας άξιος προπονητής με πολλές παραστάσεις στα γήπεδα του Έβρου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμει ώστε να μπορέσει να επιτύχει το εργό που αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Share it