Search

Μίλησε στο τέλος η “Αλμπισελέστε” που πέρασε μαζί με την εντυπωσιακή Κροτία στους “16” του Μουντιάλ!

Στον… έβδομο ουρανό μετά από θρίλερ η Αργεντινή! Με… από μηχανής Θεό τον Ρόχο στο 86’, η παρέα του Μέσι έριξε στο καναβάτσο την Νιγηρία (2-1) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κροατίας πέρασε στους 16!

Στο 14′ ο «Λέο» άνοιξε το σκορ χάρη σε γκολάρα, μετά από τρομερή μπαλιά του Μπανέγα και δικό του φοβερό κοντρόλ πριν εκτελέσει. Ο ίδιος είχε δοκάρι λίγο αργότερα, ωστόσο στο 50′ οι Αφρικανοί κατάφεραν με τραβηγμένο πέναλτι (πτώση του Μπαλογκάν από τον Μασεράνο) να ισοφαρίσουν, αφού ο Μόουζες νίκησε από την άσπρη βούλα τον Αρμάνι. Οι Λατινοαμερικάνοι είχαν χάσει εντελώς το μυαλό τους, δεν μπορούσαν καν να βγάλουν μεγάλη ευκαιρία (αυτή ήρθε στο… 80′ με τον Ιγκουαΐν να σημαδεύει στα πουλιά από πλεονεκτική θέση) και την ίδια στιγμή οι Νιγηριανοί πετούσαν τις δικές τους 2-3 καλές στιγμές για να «τελειώσουν» την υπόθεση. Τα πάντα είχαν μείνει ρευστά, η Αργεντινή ήλπιζε και τελικά πήρε αυτό που ήθελε. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Μερκάδο έκανε υποδειγματική σέντρα από τα δεξιά και ο στόπερ Ρόχο(!) από την καρδιά της άμυνας εκτέλεσε για το 2-1!

Στο άλλο ματς του ομίλου η Κροατία ήταν σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έστω και αν έπαιζε με πολλούς αναπληρωματικούς, κατάφερε με τα τέρματα του Μπάντελι στο 53’ και του Πέρισιτς στο 90’ να πάρει τη νίκη, παρά την ισοφάριση του Γκίλφι Σίγκουρτσον στο 76’.

Φωτογραφία του χρήστη FIFA World Cup.

Share it