Search

Επιστρέφει “σπίτι του” ο “Ντίντα”! Σπουδαία προσθήκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, προέβη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Οι γαλανόλευκοι ενισχύθηκαν πλέον και κάτω από τα γκολπόστ, με μια γνώριμη φυσιογνωμία! Ο Ντίντα, όπως αποκαλείται από τους συμπαίκτες του ο Μπαϊράμ Ισμαήλ, επιστρέφει στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μετά από ενάμιση περίπου χρόνο.

Ο γκολκίπερ που κατάγεται κιόλας από τον Ίασμο, έχει να αγωνιστεί με τα χρώματα του Μέγα από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, αφού στην συνέχεια αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους. Κάτι ανάλογο συνέβη και πέρυσι, όταν και ανήκε στην Βιστωνίδα Κοπτερού, με την οποία αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μισό της σεζόν για τους ίδιους λόγους.

Την φετινή σεζόν, ο Μπαϊράμ Ισμαήλ, που τα τελευταία χρόνια ήταν ομόφωνα, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της ΕΠΣ Θράκης, επιστρέφει στον Μέγα, με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει με την σειρά του τα μέγιστα στην τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια των ανθρώπων του Ιάσμου, να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και την άνοδο στην Γ΄Εθνική και γιατί όχι να πραγματοποιήσει άλλη μια εξαιρετική επίδοση κάτω από τα γκολπόστ, δεχόμενος και πάλι τα λιγότερα τέρματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Share it