Search

Photos: Φιλική νίκη των Παλαίμαχων ΑΟΞ επί του Πανθρακικού με πολλά γκολ και πλούσιες αναμνήσεις

Την  ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά είχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές ΑΟΞ και Πανθρακικού, που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-2.

Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον με ωραίες στιγμές και απο τις δύο ομάδες. Με τους Ξανθιώτες να παίρνουν το προβάδισμα με τέρμα του…συνήθης ύποπτου Χρήστου Μαλαδένη ενώ ο Στράτος Δημητρόγλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με πολύ ωραίο τελείωμα. με τον Πανθρακικό να απαντά στο φινάλε του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζόραν Στοίνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με αρκετούς βετεράνους να δείχνουν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ο Γιάννης Δημητριάδης  ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1 για να έρθει λίγο αργότερα ο Μοσχίδης να κάνει το 4-1 σε μια φάση που οι ξανθιώτες “έκρυψαν την μπάλα”. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ζόραν Στοίνοβιτς που έκανε το 4-2. Να σημειώσουμε πως χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Τιμ Μάνατζερ της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης, που είχε βοηθούς στο πρώτο μέρος του Σάκη Καρασερίδη και Γιάννη Δημητριάδη και στο δεύτερο του Καρασερίδη και Σπύρο Τσίμπλα.

Για την ομάδα των βετεράνων του ΑΟΞ ο Νίκος Κριεζής ξεκίνησε με τους: Μπακάλογλου, Φεράτογλου, Τσετινές, Ανθόπουλος, Ματζαρίδης, Δημητρόγλου, Κουρής, Καζάκης, Μαλαδένης, Κεχαγιάς, Τσίμπλας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι : Δημητριάδης, Τερζανίδης, Μοσχίδης, Μουξιός, Τσουβαλίδης, Ξανθόπουλος.

Για τον Πανθρακικό ξεκίνησαν οι: Κιουτσούκηςς, Καραμπέτσιος, Παυλίδης, Τζιώτζιος, Κωστόπουλος, Ξενοδοχίδης, Σαββάκης, Μαλούσης, Στοίνοβιτς, Παχούμης, Μπόζης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Καλτσάς, Ίτσας και Στεργίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΣΤΟ FB ΕΔΩ

Share it