Search

Photos: Με βραβεύσεις σε εν ενεργεία και βετεράνους διαιτητές η όμορφη γιορτή των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης

Μια ιδιαίτερα λιτή και όμορη εκδήλωση  πραγματοποίησε για το φινάλε της σαιζόν η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης που τίμησε το παρελθόν, το παρών και το μέλλον της στο εστιατόριο ” Το Κτήμα”, με την παρουσία σύσσωμης της ξανθιώτικης διαιτησίας και της Διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην εκδήλωση που προλόγισαν τα δύο μέλη της Επιτροπής και επίσης καθηγητές των σχολών διαιτησίας της Ένωσης Βέργος Χαλβατζής και Δημήτρης Σάββογλου, και αμέσως μετά τον λόγο του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη πραγματοποιήθηκαν σωρεία βραβεύσεων σε νυν ,πρώην και νέους διαιτητές της Ένωσης αλλά και ανθρώπους που επέλεξαν οι διαιτητές να τιμήσουν.

Πιο συγκεκριμένα όπως κάθε χρόνο οι διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης επέλεξαν έναν παράγοντα, έναν προπονητή και έναν ποδοσφαιριστή της Ένωσης που θέλουν να τιμήσουν για την εν γένει παρουσία τους στα γήπεδα. Πάμε όμως να δούμε ποια ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα, με τον Πρόεδρο του Ατρόμητου Χρύσας Νίκο Κώτσογλου να επιλέγεται απο τους παράγοντες, τον κόουτς της Ελπίδας Γενισέας Χρήστο Νεοφυτίδη απο προπονητές, και τον επιθετικό της Αναγέννησης Θαλασσιάς Γιάννη Καζάκη απο πλευράς ποδοσφαιριστών.

Ακολούθησαν οι ξεχωριστές βραβεύσεις, με τους διαιτητές της Ένωσης να τιμούν τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό για τις επιτυχίες του με τις Ενωσιακές ομάδες αλλά και την διαχρονικά επιτυχημένη παρουσία του σε συλλόγους του Νομού. Αλλά και η βράβευση του γιατρού Αρίφ Φεράτ Χαφούζ για την παρουσία του στα Παιδικά αλλά και στο Τοπικό δίνοντας πάντα το παρών.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του γυμναστή των διαιτητών για την  παρουσία τους στις προπονήσεις, οπού βραβεύθηκαν με έπαινο οι Ιρφάν Οτουζμπίρ και Κώστας Γκοντόλιας.

Για να δοθεί συνέχεια με το κυρίως μενού της εκδήλωσης, την βράβευση τριών διαιτητών που κρέμασαν την σφυρίχτρα τους, έχοντας ο κάθε ένας απο αυτούς μεγάλη προσφορά στην διαιτησία της Ξάνθης. Αρχικά τιμήθηκε ο Απόστολος Χρυσέλης που είχε μάλιστα την  διπλή χαρά καθώς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο τα χέρια του γιού του Γιώργου που είναι μάλιστα μέλος της ξανθιώτικης διαιτησίας.  Ακολούθησε η βράβευση του Λευτέρη Κοριάνογλου που τιμήθηκε απο τον διεθνή ξανθιώτη επόπτη Χασάν Κούλα, με τον κύκλο των βετεράνων ποια διαιτητών να κλείνει με την βράβευση του Θανάση Βασίλα που παρέλαβε την πλακέτα απο τα χέρια του μέλους της ΕΠΣ Ξάνθης, Αντώνη Κουτσουρλή. Δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών οι Νίκος Πούλιος και Ανδρέας Αργυρόπουλος που ήταν επίσης στους τιμώμενου.

Ακολούθως ο Δημήτρης Σάββογλου γνωστοποίησε την επιλογή της Επιτροπής στην κορυφαία τριπλέτα της σαιζόν, με τους Παναγιώτη Τσοπουλίδη, Ιλιάς Εμπλιούκ και Εμίν Κεχαγιά να αναδεικνύονται απο την Επιτροπή ως η κορυφαία τριπλέτα της σαιζόν, έχοντας και οι τρεις μια εξαιρετική χρονιά με γεμάτα παιχνίδια σε Γ’ Εθνική, τοπικά, γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και Υποδομών ΠΑΕ.

Για το φινάλε η Επιτροπή κάλεσε τους αξιολογημένους διαιτητές της Βαγγέλη Κιοτζένη, Ενγκίν Κιγιτζή, Ιλιάς Εμπλιούκ, Χουσείν Κούλα, Δημήτρη Κηλικιώτη, Τάσο Χατζημωϋσιάδη, Πάνο Τσοπουλίδη αλλά και τον Βασίλη Ουζουνίδη να απομείνουν τα διπλώματα στα νέα μέλη της ξανθιώτικης διαιτησίας που αποφοίτησαν  απο την σχολή και  πλέον ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά. Οι νέοι διαιτητές που τιμήθηκαν ήταν  οι: Σοφία Τσακουρίδου, Θωμαή Μπαρμπακώστα, Μωϋσής Ιωαννίδης, Παναγιώτης Κτίστης, Νίκος Ταρινίδης, Άρης Πασιάς και Γιάννης Χατζής. Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Σάββας Ασικίδης, Δημήτρης Γενήκομσου και Τριαντάφυλλος Μολώνης

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ο αποχαιρετισμός του Πασχάλη Καρπουζέλη που είναι στα τελειώματα των σπουδών του στο ΔΠΘ και πήρε μεταγραφή για την ΕΠΣ Σερρών, οπού θα συνεχίσει να διευθύνει παιχνίδια. Το παρών έδωσε και ο Χρήστος Γκράνας που έχει κάνει αίτημα επιστροφής του στην ΕΠΣ Ξάνθης, το οποίο όμως είναι σε αρχικό στάδιο καθώς θα πρέπει το αίτημα του αρχικά να εγκριθεί απο την ΕΠΣ Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Share it