Search

Τρεις ακόμη ανανεώσεις και μία αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν, που θα βρει τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Γ’ Εθνική συνεχίζεται ακάθεκτα, με τους ασπρόμαυρους να προχωρούν σε τρεις ακόμη ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα στο Κόσμιο θα βρίσκονται και την νέα σεζόν οι Ζήσης Νάνος (πάνω αριστερά), Τιμόθεος Ζάγγουλος (πάνω δεξιά) και Γιάννης Τριαντός (κάτω αριστερά), που αποκτήθηκαν φέτος από τον σύλλογο. Παράλληλα ωστόσο ανακοινώθηκε και η πρώτη αποχώρηση, η οποία ακούει στο όνομα του Μιχάλη Αραμπατζή (κάτω δεξιά), ενός εκ των αρχηγών των ασπρόμαυρων, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως αναφέρει στην δική του ανακοίνωση δεν θα μπορέσει να συνδράμει στην νέα προσπάθεια της ομάδας!

Αναλυτικά όλες οι ανακοινώσεις:

“ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ζήσης Νάνος συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατόπιν σχετικής συμφωνίας. Ζήση ό,τι καλύτερο ευχόμαστε για τη νέα σεζόν!

“Ο Τιμόθεος Ζάγγουλος θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας. Να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!”

“Ο Γιάννης Τριαντός είναι ένας ακόμη παίχτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας τη σεζόν 2018-19. Γιάννη σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα!”

“Όταν φτάνει η ώρα να αποχαιρετίσεις φίλους είναι δύσκολη.. έτσι είναι και για μένα. Θα θελα να σας ευχαριστήσω όλους, τους συμπαίκτες μου, τον φίλο μου το Σάββα το Βασίλη το Χρήστο τον Πάνο τον κ.Παναγιώτη τον κ.Χάρη.. που με ανεχτήκατε αυτή τη χρονιά .. Λόγοι επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω την ομάδα και έτσι έρχεται αυτή η απόφαση μου. Εύχομαι καλή πορεία τη νέα χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Απολαύστε το ταξίδι!!”

Share it