Search

Οι 7 παίκτες του περσινού ρόστερ του ΑΠΣ Πανθρακικού που ανανέωσαν και για την νέα σεζόν!

Μετά την ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Βελή Χακάν Μεμέτ, οι Πάνθηρες έκανες γνωστούς τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που ανανέωσαν με την ομάδα και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε αυτή και την νέα σεζόν!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, μετά από ένα ανεπίσημο φιλικό που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κώστας Γεμενετζής επέλεξε εφτά ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με τον πυρσό. Πρόκειται για τους Σάββα Γιάζο, Θανάση Παπαθέο, Πέτρο Δημόπουλο, που άλλωστε θα έχει και ρόλο προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας, Αφεντούλη Αφεντουλίδη, Γιώργο Χατζηιωαννίδη, Γιάννη Τσάμη και Βασίλη Μουζά! Παράλληλα οι πράσινοι δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν και όλους τους υπόλοιπους παίκτες που κράτησαν τον σύλλογο ζωντανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “ Ώρα Ανανεώσεων 

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τους κάτωθι :
Σάββας Γιαζος
Θανάσης Παπαθεος
Πέτρος Δημοπουλος
Αφεντούλης Αφεντουλίδης
Γιώργος Χατζηιωαννιδης
Γιαννης Τσαμης
Βασιλης Μουζας

** Μετά και το δοκιμαστικό φιλικό στο τέλος της χρονιάς ο προπονητης Κωστας Γεμενετζής και το επιτελείο του αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασιας με τους ανωτέρω αθλητές.
**Το Δ.Σ του ΑΠΣ Πανθρακικός θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά και αυτά που ανανέωσαν και κυρίως αυτά που ενημερώθηκαν ότι δε θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.
**Γίνατε μερος της ιστοριας του συλλόγου σε μια στιγμή, που ο συλλογος σας χρειαζόταν ! Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε υγεία και τυχη στη ζωή σας !
**Μπορεί να μην ανήκετε στο δυναμικό της ομάδας αλλά θα ανήκετε για πάντα στην οικογένεια του Πανθρακικού.”

Share it