Search

Μοιράστηκαν βαθμούς Δανία και Αυστραλία που παίζουν τα ρέστα τους την τελευταία αγωνιστική!

Η Δανία προηγήθηκε νωρίς με την γκολάρα του Έρικσεν, ο Γέντινακ ισοφάρισε με… πέναλτι μετά απο χρήση του VAR για την Αυστραλία και το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς όσο αφορά την πρόκριση μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τους Σκανδιναβούς να έχουν 4 βαθμούς και προβάδισμα!

Την τελευταία αγωνιστική του ομίλου απέναντι στη Γαλλία θα παίξει η Δανία την πρόκριση, καθώς έχασε την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο και να τσεκάρει από σήμερα εισιτήριο για τη φάση των 16. Η Αυστραλία κράτησε τους Δανούς στο ισόπαλο 1-1 με τους Socceroos να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση και πλέον να παίζουν τα ρέστα τους κόντρα στο Περού την τελευταία αγωνιστική.

Στο πρώτο μισάωρο η Δανία ήταν κυρίαρχη, παίρνοντας προβάδισμα με τον Έρικσεν και χάνοντας ευκαιρίες με Σίστο και Γιόργκενσεν. Όμως ένα χέρι του Πόουλσεν πριν το ημίχρονο (στο οποίο χρειάστηκε το VAR) έφερε το πέναλτι για τους Αυστραλούς και την ισοφάριση από τον Γέντινακ. Στο δεύτερο μέρος η Δανία δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, η Αυστραλία ήταν αυτή που είχε τις σημαντικότερες στιγμές, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος, αφήνοντας την υπόθεση πρόκριση ανοικτή.

Δανία: Σμάιχελ, Κίερ, Κρίστενσεν, Ντάλσγκααρντ, Λάρσεν, Ντιλέινι, Έρικσεν, Σένε, Γιόργκενσεν (Κορνέλιους 68′), Πόουλσεν (Μπρέιθγουεϊτ 58′), Σίστο

Αυστραλία: Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρίσντον, Σέινσμπερι, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (Ιρβιν 82′), Λέκι, Κρούζε (Αρζάνι 68′), Ναμπούτ (Γιούριτς 75′)

Share it