Search

Η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για το Μουντιάλ

Πρόκειται για την μοναδική στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει την πλατφόρμα της Betconstruct. Tι σημαίνει αυτό; Συνδυαστικά στοιχήματα που δεν θα βρείτε αλλού, ανταγωνιστικές αποδόσεις και δυνατό live betting. Η Vivobet προσφέρει ασιατικά χάντικαπ σε γκολ και νικητή αγώνα, ειδικά στοιχήματα για κάρτες, κόρνερ και παίκτες. Εκεί όμως που κάνει την διαφορά είναι στα combo bets, καθώς μεταξύ άλλων θα βρείτε: διπλή ευκαιρία και goal-goal, διπλή ευκαιρία και over-under, διπλή ευκαιρία σε ημίχρονο – τελικό. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα του cash-out, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθεί και το live streaming.

Πολύ λειτουργική η πλατφόρμα του live betting, η οποία “σπάει” σε δύο επίπεδα και 4 ή 5 tabs, επιτρέποντας την ευκολότερη πλοήγηση και φυσικά το γρηγορότερο ποντάρισμα. Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η συντριπτική πλειοψηφία των pre-match αγορών είναι διαθέσιμη και στο Live, ενώ υπάρχουν και επιπλέον στοιχήματα, όπως γκολ στο επόμενο 15λεπτό, next goal, ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ κλπ. Εκεί που θα σταθούμε πάντως είναι η πρωτοπόρα λειτουργία Chance Mix, η οποία επιτρέπει τον συνδυασμό 2 στοιχημάτων στο ίδιο αγώνα με μία απόδοση. 

Στο κομμάτι των προσφορών*, η Vivobet “ασφαλίζει” τα παρολί, αφού επιστρέφει τα πονταρίσματα εάν χαθεί μόνο ένας αγώνας ή εάν το παιχνίδι που ποντάρατε λήξει με 0-0. Εξαιρετική η προσφορά Vivogoal, που αφορά όλους εκείνους τους φίλους του στοιχήματος που λατρεύουν τα over 2.5 αλλά στέκονται άτυχοι και οι επιλογές τους “κολλάνε” στα δύο γκολ.

Διαβάστε περισσότερα για την Vivobet στο bookmakers.gr

Share it