Search

Πρώτο μεταγραφικό μπαμ από την Βιστωνίδα Κοπτερού που ανακοίνωσε τον Μπουτσακτσή Εφτούν!

Παίκτης της Βιστωνίδας Κοπτερού είναι πλέον ο Μπουτσακτσή Εφτούν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Γρατινής, θα φορά πλέον τα βυσσινί αφού συμφώνησε σε όλα με την νεοφώτιστη ομάδα του Κοπτερού. Ο Εφτούν ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του περσινού πρωταθλήματος, έχοντας μόλις 22 γκολ παθητικό σε 32 ματς, με του ανθρώπους της Βιστωνίδας να του εμπιστεύονται από την νέα σεζόν την θέση κάτω από τα δοκάρια, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το χτίσιμο της ομάδας.

Ο Μπουτσακτσή Εφτούν πέραν της Δόξας Γρατινής, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Φιλίας Κομοτηνής, αλλά και με αυτή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βιστωνίδας Κοπτερού που ετοιμάζει και άλλα μεταγραφικά αποκτήματα που θα προκαλέσουν αίσθηση: “Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Μπουτσακτσή Εφτούν του Ιρφάν, τερματοφύλακα, από τη Δόξα Γρατινής. Ο Εφτούν εκ των σπουδαίων τερματοφυλάκων της ΕΠΣ Θράκης την περσινή χρονιά ήτανε ο τερματοφύλακας με το λιγότερο παθητικό τερμάτων με 22 γκολ στην Ά ερασιτεχνική ΕΠΣ Θράκης. Εντός επόμενων ημερών ακολουθούν και άλλες σπουδαίες μεταγραφές για την ομάδα μας.”

Photo Credit: Παρατηρητής της Θράκης

Share it