Search

Το Περού τις ευκαιρίες, η Δανία το τρίποντο

Με κορυφαίο τον Σμάιχελ – που είχε καίριες επεμβάσεις ειδικά στο β’ μέρος – και σκόρερ τον Πόουλσεν η Δανία επικράτησε του Περού με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Δανία μπορεί να… υπέφερε από τις διαρκείς επιθέσεις του Περού, μπορεί να στάθηκε και τυχερή και βλέποντας τον αντίπαλό της να χάνει πέναλτι στο α’ μέρος, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να βγει νικήτρια. Με το τέρμα του Πόουλσεν και τις επεμβάσεις των Σμάιχελ (MVP ο κίπερ της με καθοριστικές αποκρούσεις στο 2ο μέρος ιδίως) και Κίερ κράτησε ένα… ηρωικό 1-0. Ομάδα να χαίρεσαι να την βλέπεις το Περού αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ωστόσο το τελικό 1-0 το αδικεί κατάφωρα…

Οι 11 του Περού: Γκαγιέσε, Α. Ροντρίγκες, Τράουκο, Κουέβα, Φαρφάν (85′ Ρουιντίαζ), Τάπια (87′ Ακίνο), Ράμος, Αντβινκούλα, Καρίγιο, Γιοτούν και Φλόρες (62′ Γκερέρο).

Οι 11 της Δανίας: Σμάιχελ, Κίερ, Κρίστενσεν (81’Μ. Γιόργκενσεν), Κβιστ (36′ λ.τρ. Σιούνε), Ντελάινι, Γιόργκενσεν, Έρικσεν, Νταλσγκάαρντ, Στρίγκερ Λάρσεν, Πούλσεν και Σίστο (67′ Μπρεθγουεϊτ).

Share it