Search

Οι τρεις πρώτες προσθήκες του ΑΠΣ Πανθρακικού! Όλοι τους έχουν ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα!

Στην ανακοίνωση των τριών πρώτων του μεταγραφών, προχώρησαν πριν από λίγο ο ΑΠΣ Πανθρακικός μέσω επίσημης ανακοίνωσης!

Οι πράσινοι έκαναν γνωστή την απόκτηση των Γαβριήλ Θωμά, Κώστα Τσαγκαλίδη και Στέλιου Βασιλακάκη. Αμφότεροι οι τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν την περσινή σεζόν στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και πάλι υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή, ενώ όλοι τους αγωνίστηκαν στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε πει ο κόουτς των Πανθήρων στην συνέντευξη τύπου, για επιστροφή παικτών που έχουν ξαναφορέσει την φανέλα του Πανθρακικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού:

 Οι πρώτες τρεις μεταγραφές του αντρικού τμήματος του ΑΠΣ Πανθρακικού είναι γεγονός !!!

Επιστρέφουν από εκεί που ξεκίνησαν για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του Πανθρακικού, για να ανάψουν ξανά τον πυρσό:
** Ο Στέλιος Βασιλακάκης (Stelios Tsibi Vasilakakis) γεννημένος το 1993 και αγωνίζεται ως επιθετικός, γέννημα-θρέμμα Πανθρακικός έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομών στα περισσότερα έχει διατελέσει αρχηγός, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
** Ο Κώστας Τσαγκαλίδης (Kostas Tsagkalidis) γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ. Προϊόν της Ακαδημίας Πανθρακικού έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών αλλά και σε Αστέρα Αιγείρου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
** Ο Γαβριήλ Θωμάς (Γαβριήλ Θωμάς) γεννημένος το 1996 αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και για 11 χρόνια, από το 2005 έως το 2016 φορούσε τον πυρσό στο στήθος. Ακολούθησαν η Δόξα Προσκυνητών και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων.
 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ 

Share it