Search

Νέος προπονητής της Θράκης Φερών ο Γιάννης Αναστασιάδης!

Με μία πολύ δυνατή κίνηση αρχίζει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο ΓΣ Θράκη Φερών.

Οι διοικούντες της κυπελλούχου Έβρου βρήκαν στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασιάδη τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο κ. Αναστασιάδης με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν και πιο πρόσφατη την κατάκτηση του νταμπλ στην ΑΕ Διδυμοτείχου την οποία και ανέβασε στη Γ’ Εθνική, θα προσπαθήσει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τη Θράκη.

Να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν στον πάγκο των Φερών ήταν ο Τάκης Λαμπίδης, ενώ μετά την παραίτηση του είχε αναλάβει προσωρινά ο Σάκης Ζησίδης με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν στον τελικό του Κυπέλλου τον Ορέστη.

Η αναζήτηση προπονητή όμως είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να καταλήγουν τελικά στον πολύ έμπειρο Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση:

«Μια καινούργια συνεργασία ξεκινάει για την ΘΡΑΚΗ τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μια συνεργασία με έναν άνθρωπο που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδος για 2 χρόνια και ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της από την θέση του προπονητή.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ τον Γιάννη Αναστασιάδη. Έναν πολύπειρο προπονητή με σημαντικές επιτυχίες στους πάγκους πάρα πολλών ομάδων. Του ευχόμαστε πάνω απ’όλα υγεία και θεωρούμε σίγουρο πως η ΘΡΑΚΗ με αυτόν στο τιμόνι, θα είναι και τη νέα χρονιά στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν». 

Share it